Hebben wij vrije wil?

iTunesLogo

Eindelijk eens uitleg op de vraag: Hebben wij een vrije wil?

 

Bezoek voor urenlange audio inspiratie onze download winkel

 

2 Responses to “Hebben wij vrije wil?”

 1. margriet 21 juni, 2017 09:56 #

  Lieve Vera ,
  Ik hunker al jaren naar een ander , meer vervuld en gelukkiger leven . Ik begrijp de dingen die je zegt maar steeds opnieuw vraag ik mezelf af : HOE! Ik leef geisoleerd en ben eenzaam en val steeds weer terug in depressieve en passieve moods.Ik wordt 62 , het moet nu wel eens gaan gebeuren , en ik zou zo graag weer eens een heel klein beetje blij zijn van iets, maar HOE?
  HOE leer ik “voluit”leven? Ik bezocht je weekend , je lezingen , las je boek, lees je tips en ik snap wel wat je zegt maar ik krijg de switch niet gemaakt.

  • Vera Helleman 21 juni, 2017 14:00 #

   De switch komt als het zwaartepunt veranderd. En dat gaat stap voor stap. steeds meer trouw zijn aan jezelf, steeds meer balen van en dus niet meer doen wat je vind dat je moet doen ten koste van jezelf… En ook de lol gaan zien in het leven, de wauw van manifestatie… En niet hardnekkig vasthouden aan slachtofferrol… dat kortgezegd.

Stel een vraag

Google+