Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

De bovenkamer van GRONINGEN

+ Google Maps
Noorderbinnensingel 14
Groningen,9712 XB Nederland
+31 (0)50 211 0727 http://www.debovenkamervangroningen.nl

De Bovenkamer van Groningen is de nieuwe naam voor de Watertoren Noord in Groningen. Met de herbestemming van de monumentale Watertoren Noord is Groningen een unieke, sfeervolle locatie rijker! 

Na de verbouwing biedt de Bovenkamer van Groningen nu een locatie voor bijeenkomsten op hoog niveau. Een prachtige plek voor zakelijke, feestelijke en creatieve bijeenkomsten. 

Het voormalige waterreservoir bevat nu, in plaats van één miljoen liter water, een lounge, auditorium en expositieruimte met bar. Of het nu gaat om een vergadering, familiefeest, voorstelling of expositie: de Bovenkamer van Groningen biedt ruimte aan één miljoen nieuwe ideeën. Wij denken graag met u mee!

 

Routebeschrijving:

Met de auto?
U kunt het beste parkeren bij Parkeergarage Boterdiep; Boterdiep 85, 9712 LL in Groningen. Neem de uitgang Noorderplantsoen, u loopt in vier minuten naar de watertoren.
Let op! Op zondag is het ook betaald parkeren.

Het openbaar vervoer
Centraal Station Groningen:
U kunt stadsbus Lijn 2 of Lijn 11 nemen. Stap uit bij de halte Brouwerstraat. U loopt in twee minuten naar de watertoren.
Groningen Noord:
Vanaf hier loopt u in 15 minuten naar de watertoren. U kunt vanaf hier ook stadsbus Lijn 11. Stap uit bij de halte Brouwerstraat. U loopt in twee minuten naar de watertoren.

Download hier de route

watertoren_website

 

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

februari 2018
€20

Lezing: Het spel van bewustZijn – GRONINGEN

zo 4 februari 2018 14:00 - 16:30
De bovenkamer van GRONINGEN, Noorderbinnensingel 14
Groningen,9712 XB Nederland
+ Google Maps
groningen-bovenekamer

Vera Helleman is een inspirerend spreekster en schrijfster van de bestseller 'Moeiteloos jeZelf zijn'. Haar boodschap is gericht aan hen die voelen dat het leven meer kan zijn dan we tot nu toe hebben ervaren. Daar waar we eerst onszelf onderdrukten omwille van het veilig houden van onze baan, onze vrienden en onze prestaties of waar we onszelf anders voordoen omwille van goedkeuring van de ander voelen we dat het ook anders kan, moeitelozer, rijker. In haar lezingen geeft Vera…

Meer weten »
+ Exporteer Vermelde Evenementen
Google+