Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Kloosterhotel Zin VUGHT

+ Google Maps
Boxtelseweg 58
Vught,5261 NENederland
http://www.kloosterhotelzin.nl/

zinlogoBij kloosterhotel ZIN kunt u bewust samenkomen in een duurzame omgeving. Tijdens de renovatie werd al rekening gehouden met het milieu, duurzame en hergebruikte materialen zorgen voor een natuurlijke uitstraling en reduceren de impact van de organisatie. De keuken kookt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van biologische aard en het huishouden wordt verzorgd door collega’s met een beperking, het ZIN-team. Hun werklust en openheid werken aanstekelijk en worden ervaren als een aanvulling op de dag.

Kloosterhotel ZIN is een aantoonbaar duurzame en maatschappelijk verantwoorde locatie, en in het bezit van de Green Key Goud. Het duurzaamheids keurmerk voor de vergader- en conferentiebranche.

 

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

oktober 2017
€320

Weekendretraite ‘Thuisraken in het NU’

za 28 oktober 2017 10:00 - zo 29 oktober 2017 17:00
Kloosterhotel Zin VUGHT, Boxtelseweg 58
Vught,5261 NENederland
+ Google Maps
sliderweekendretreat

Een weekend weg uit je dagelijkse beslommeringen, is dat waar dit over gaat? Nee. Deze weekend retraite gaat over je dagelijks leven in lijn brengen met jouw ware natuur, doordat je stabiliseert in het NU en van daaruit situaties aantrekt die beter passen bij wie je werkelijk bent. Want overgave aan dit moment, betekent overgave aan de diepere lagen van jeZelf en dus ruimte geven aan de natuurlijke uit- en ingaande stroom. We ontmoeten elkaar dit weekend in het kloosterhotel…

Meer weten »
+ Exporteer Vermelde Evenementen
Google+