Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Zebra Straat GENT

+ Google Maps
Zebrastraat 32/001
GENT,9000
http://www.zebrastraat.be/

zebrastraatVAN DE AUTOSNELWEG TOT DE PARKING NEW ZEBRA

Vanop de E17: volg de borden “Gent Centrum” zodat u via een lang viaduct Gent binnenrijdt. Vlak voor de eerste verkeerslichten links afslaan en links aanhouden om een grote bocht rond het Achtmeiplein (WOII-monument) te maken. Volg nu het bord “andere richtingen” en let op dat u niet opnieuw het viaduct oprijdt. De derde straat rechts is de Zebrastraat, 50m verder aan de rechterkant hebt U de ingang van de parking New Zebra met aanduiding van het aantal vrije plaatsen of zelfs het aantal gereserveerde plaatsen voor een bepaald evenement.

 

VAN DE AUTOSNELWEG TOT IN DE ZEBRASTRAAT ZELF

Vanop de E17: volg de borden “Gent Centrum” zodat u via een lang viaduct Gent binnenrijdt. Vlak voor de eerste verkeerslichten links afslaan en links aanhouden om een grote bocht rond het Achtmeiplein (WOII-monument) te maken. Volg nu het bord “andere richtingen” en let op dat u niet opnieuw het viaduct oprijdt. Neem de eerste straat rechts (François Bernardstraat) en sla dan meteen weer links af (Tentoonstellingslaan). Op het rondpunt neemt u de vijfde afslag; dit is de Zebrastraat.

 

FILOSOFIE

De filosofie van het project, het profiel van de bewoners en de inplanting in de verkeersinfrastructuur maken van de Zebrastraat een voorbeeld van een autoarme omgeving in de moderne stad. De Stichting Liedts-Meesen heeft met de stad Gent een overeenkomst wat betreft het autoluw karakter van de historische site van de Zebrastraat maar heeft er ook voor gezorgd dat de talrijke evenementen, seminaries, tentoonstellingen en vergaderingen geen overlast creëren door parking te voorzien in het project New Zebra. Deze parking is ook ter beschikking van de plaatselijke bevolking en voor het inkomend verkeer vanaf de autosnelweg naar Gent Centrum.

Aankomende Evenementen

  • Er zijn geen resultaten gevonden.

Evenementen Lijst navigatie

Google+