Vera Verheldert Live!

Website-header_merged_NL

Vera Verheldert Live! is een online video bijeenkomst waaraan je thuis, via je eigen computer deel kunt nemen. Vera is in beeld en gaat in interactie met de deelnemers. Vragen die gesteld worden door middel van de microfoonfunctie van je computer worden niet alleen op persoonlijk niveau belicht. Vera trekt de vragen ook breder, zodat deze functioneel zijn aan een verdiepende uitleg op een bepaald thema. Omdat niets menselijks ons vreemd is en omdat je nooit zomaar onderdeel uitmaakt van een groep, zullen de vragen en antwoorden daarop een rode draad vormen door het webinar heen.

Deze maandelijkse laagdrempelige meeting over spiritueel ontwaken, zijn voor hen die vanuit hun natuurlijk staat-van-zijn wil leven, moeiteloos en vrij zichZelf willen zijn. Een leven vanuit flow in plaats van vanuit weerstand. In deze vragenuurtjes krijg je inzicht en  tools aangereikt om vrij te laten wat jou belemmert te zijn Wie je werkelijk bent. Vera stimuleert je te leven vanuit je Essentie en het ego de dienstbare plek te geven die het toe behoort.

Er is ruimte voor vragen en voor alles wat geleefd, getransformeerd en zichtbaar wil worden op dat moment. Speels, inspirerend, liefdevol en soms confronterend. Je ontdekt hoe het leven eruit ziet als je wakker wordt uit de droom en hoe het voelt te leven vanuit acceptatie over alles wat IS. Uit de greep van het ego.

“Inzicht
geeft onze geest
de ruimte om
ons ware Zelf
te leven.”

De energetische resonantie die overgedragen word door de interactie met Vera opent je hart en maakt dat mindmechanismen liefdevol losweken en dat je steeds meer afgestemd raakt op en in lijn komt met de diepere lagen van jeZelf.

 

 

009-jacquelilne-dissociatie

Praktische informatie

Deelname kost € 7,50

NB. Van de Vera Verheldert Live! meetings worden audo en/of video opnames gemaakt. Deze kunnen beschikbaar worden gesteld voor het YouTube programma ‘Vera Verheldert’. Bij het aanmelden voor deze activiteit geef je hiervoor automatisch toestemming conform de algemene voorwaarden.

 

 

Veel gestelde vragen:

 • Hoe verloopt zo’n Vera Verheldert Live! meeting?

Vera begint met een inleiding over een bepaald thema dat op dat moment tot haar komt. Ze tuned hiervoor in op de energie van de groep. Naar aanleiding hiervan kun je vragen stellen, een nieuw thema aandragen of persoonlijke vraagstukken inbrengen. Alles wat in het veld zichtbaar wil worden komt aan bod, zodat iedereen aangeraakt wordt.

 •  Zit er een bepaald vervolg in de bijeenkomsten?

Hoewel dit een maandelijks terugkerend item op de agenda is, zit er geen vooraf bepaald vervolg in de webinars. Iedere bijeenkomst is op zichzelf staand en zal dat weerspiegelen wat belangrijk is voor de aanwezigen. De groepsformatie blijkt altijd te kloppen, dat wat energetisch aan de oppervlakte ligt wordt zichtbaar. Er kan natuurlijk wel voor jou een vervolg in de meetings zitten, omdat je ontwikkeld en input krijgt op thema’s waarmee je in je dagelijks leven weer verder speelt.


webinar3

 • Kan ik een persoonlijk probleem inbrengen?

Ja, er is ruimte voor persoonlijke vragen. Het is er zelfs uitermate geschikt voor! Je kunt hiervoor je virtuele ‘hand’ opsteken door een van de knoppen van het dashboard van het  programma, zoals je hieronder kunt zien. Vera zal willekeurig een opgestoken hand kiezen, je naam noemen en je microfoon open zetten, zodat je met haar kunt spreken.

 • Kan ik anoniem meedoen?

Ja, dat kan. Als je je hebt opgegeven voor deze online bijeenkomst krijg je een link waarmee je je registreert voor de desbetreffende datum. Je kunt hier een andere voornaam invullen. Dit is de naam die Vera in beeld krijgt tijdens Vera Verheldert Live!

 •  Kan ik ook vanuit het buitenland meedoen?

Ja hoor. Je kunt overal ter wereld inloggen als je verbonden bent met internet. Houdt wel rekening met de tijdzone waarin je je bevindt!

 • Kan ik de opnames terugzien?

Er worden inderdaad opnames gemaakt van de bijeenkomst. Deze worden voor iedereen beschikbaar gesteld via de winkel op de website.

 • Hoe moet ik inloggen?

Wanneer je je registreert voor een meeting op een datum naar keuze (hier agenda) ontvang je in je email een bevestiging met een link die verwijst naar het webinar. Een dag en een uur van tevoren ontvang je dezelfde link nogmaals in een reminder in je mailbox.
Als je hierop klikt wordt je gevraagd je aan te melden met je voor en achternaam krijg je toegang tot het webinar. Ook word je gevraagd toegang tot je microfoon te geven aan het programma. Doe dit a.u.b. anders kun je geen vragen stellen, omdat je microfoon dan niet werkt.
Je naam komt alleen voor Vera in beeld en is privé voor de overige deelnemers. Wel noemt Vera je voornaam als je je vraag mag stellen.

 

 

11 Responses to “Vera Verheldert Live!”

 1. Marieke 13 april, 2017 13:44 #

  Hallo Vera,

  Wat is het verschil tussen iets doen om controle te willen houden of om iets neer te zetten, te manifesteren, waarvoor je ook moet plannen en dergelijke. Ik vraag me af hoe je r helder onderscheid kunt maken vanuit welke motuvatie je iets doet.
  Groetjes van Marieke. Heel erg bedankt voor jouw werk !

  • Vera Helleman 14 april, 2017 09:13 #

   Vraag jezelf maar eens af wat het met je zou doen als je het los moest laten….
   de flexibelheid of rigiditeit geeft aan hoe star je vasthoudt aan iets. hoeveel identiteit ervan afhangt. En hoe gevangen het je houdt

 2. Helen 29 maart, 2017 16:42 #

  Dag Vera,

  Ik heb een vraag over mijn kinderen. Ik heb een zoon van 12 en een dochter van 14 die heel tegengesteld zijn in karakter. Mijn zoon lijkt op me (lijkt het), mijn dochter is meer een tegenpool. Ze ervaart dat ze wordt buitengesloten. Onderling hebben ze veel ruzie. We zijn met zijn drieën. Graag wil ik de reis voor ons de komende jaren zo licht mogelijk laten zijn. Daarom wil ik graag meer helderheid over wat er tussen ons gebeurt en mogelijke ontwikkeling hierin.

  • Vera Helleman 2 april, 2017 20:06 #

   Persoonlijke vragen beantwoord ik niet via mail of berichten. Wel kun je ze stellen tijdens lezingen of online meetinigs

 3. irene.vansaet 12 oktober, 2014 21:19 #

  Hallo Vera,

  SUPER dank……….. voor het live antwoord …ik schrijf me zeker weer in en ga dit evenement promoten : zo’n klare directe persoonlijke antwoorden, waarvoor héél véél dank
  Irene

 4. Daniëla 2 oktober, 2014 10:02 #

  Lieve Vera, wat leg je alles mooi en helder uit! Mijn hart jubelt en herkent zo veel. Ik kom tot rust. Leven in vrijheid gaat inderdaad niet om doen, maar om (aan je) laten gebeuren en aanwezig zijn met verwondering en nieuwsgierigheid. Ruimte maken voor wat er al is. Dank je!

 5. G. 22 juli, 2014 18:25 #

  Lieve Vera,

  Ik heb erg genoten van de webinar, en ik ben blij te lezen dat je hiermee doorgaat.
  Bedankt daarvoor, ik ben van de partij.

 6. M. 20 juli, 2014 10:53 #

  Hallo Vera. Ik wil je bedanken voor het geven van de webinar. En al kwam ik er niet door met een vraag – door een niet werkende microfoon – het was een hele beleving.
  Lieve groet

 7. J. 20 juli, 2014 08:54 #

  Het was een bijzondere ervaring samen met mijn vriendin mee te doen aan jouw eerste webinar gisterenavond- wow, wat een omekeer……

 8. M. 19 juli, 2014 21:53 #

  Hej vera,
  mooi je ´nieuwe manier´ voor een bijeenkomst.
  voel meer dankbaarheid voor het bestaan van de computer

 9. A. 19 juli, 2014 02:02 #

  Was echt heel bijzonder, dankjewel!!!

Stel een vraag

Google+