Woorden uit het hart

Boeken

shutterstock_173678780

De schrijver

"Toen ik 8 jaar oud was, leerde ik mezelf, op de oude typemachine van mijn moeder,  in 2 dagen tijd 10-vingerig blind typen. Ik wilde al jong schrijven. Dat was een sterke, innerlijke drang, maar ik vond het ook heel erg moeilijk. Tot het moment dat ik me overgaf aan de woordenstroom die van binnenuit wilde komen. Ik type altijd met ogen dicht om me goed te kunnen concentreren. Ik vertaal in mijn boeken informatie die ik voelend waarneem."  - Vera Helleman -

De boeken van Vera Helleman kenmerken zich door laagdrempelige helderheid. Diepgaande onderwerpen op een begrijpelijke manier uitgelegd.
Kernwoorden: non-dualiteit, psychologie, emoties

Vera's boeken zijn ook in het Engels uitgegeven. Ga daarvoor naar    

IMG_8399

Uitgeverij LiV

Alle boeken van Vera Helleman zijn in eigen beheer uitgegeven. Deze keus hebben we niet gemaakt vanuit gebrek aan belangstelling, we hebben zelfs meerdere geïnteresseerde uitgeverijen afgewezen. Het is een keuze gemaakt om de vrijheid te bewaren om in alles vanuit volledige afstemming te kunnen handelen. Zo bepalen wij zelf hoe het boek wordt verspreid, hoe het eruit ziet, en de milieuvriendelijke drukwijze.

boekenwinkel

Boekwinkels

Boekwinkels kunnen bij ons bestellen met 40% boekwinkelskorting. Wij vragen echter ook inzet om onze boeken te verkopen en niet alleen op verzoek van de klant. Daarom leveren wij pas bij een minimale bestelling van 5 boeken (naar keuze)