wij staan voor je klaar

CONTACT

Om je sneller van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen al voor je beantwoord. Lees hieronder of je vraag er bij zit.

Wil je ons na het lezen van de veelgestelde vragen nog steeds iets vragen? Vul dan onderstaand contact formulier in (liever dan bellen). Wij reageren zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 48 uur op je bericht.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

BEZOEKADRES

Alle trainingen vinden plaats in
Kloosterhotel ZIN
Boxtelseweg 58
5261 NE Vught

TELEFOON

BEREIKBAAR OP WERKDAGEN VAN 9:00-17:00 UUR

076 - 20 50 828

VOLG VERA VIA:

BEDRIJFSGEGEVENS

Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur

Postbus 150
4870 AD Etten-Leur

BTW    NL192519815B02
KvK     524.78.122
IBAN    NL26TRIO0197680720

Kloosterhotel ZIN

Dit voormalig klooster heeft door de toevoeging van moderne architectuur een open en eigenzinnig karakter, maar de sfeer van het kloosterleven proef je er nog steeds. Bij kloosterhotel ZIN kunt u bewust samenkomen in een duurzame omgeving. Duurzame en hergebruikte materialen zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Niet alleen eenvoud maar ook creatie werkt mee aan een succesvol samenkomen. Kunst is bij ZIN geen aankleding; ze is werkzaam aanwezig.
Hier vindt je persoonlijke aandacht en heerlijke gerechten uit de 100% biologische keuken  met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Speciale dieetwensen worden met liefde door de kok voor jou bereidt. Gastvrijheid is voor ons een belangrijk uitgangspunt, wij laten u graag thuis en gezien voelen! Het huishouden wordt verzorgd door collega’s met een beperking.
U kunt bij ZIN overnachten in minimalistisch ingerichte kamer. Op station Vught kan een taxibus geregeld worden voor deelnemers van de trainingen.
Vraag naar de mogelijkheden voor overnachting bij de receptie van ZIN

Reacties zijn uitgeschakeld.