Dualiteit is… ik en mijn projectie

200 Inspirerende foto’s met quotes voor een avontuurlijk leven

dualiteit-is

‘Dualiteit is… ik en mijn projectie’ is een verzameling van de mooiste en prikkelendste citaten die Vera dagelijks via haar Socia Media netwerk verspreidt, verwerkt in prachtige foto’s en geproduceerd als elegante standaard.

De citaten geven je stof tot nadenken en bezinning over de overtuigingen die je functioneren en manifesteren bepalen en geven je inzicht in hoe te leven met de natuurwetten die heersen in de realiteit waarin wij leven.
Ik en mijn projectie doelt op de non-dualistische visie die de ondertoon is van alles wat Vera uitdraagt.
Non-dualiteit is geen-tweeheid. Ik en mijn projectie zijn één.
Dit begrijpen is het begin van een avontuurlijk en florerend leven.

PDF_downlaod

 Inkijkexemplaar

 

Technische specificaties:

bindwijze: Hardcover
taal: Nederlands
aantal pagina’s: 210
afmeting: 15,5 x 16,0 cm
verschijningsdatum: november 2015
prijs: €19,95

19,95Toevoegen aan winkelmand

 

__________________________________________________________________________________________

toilet-met-boek2Vormgeving:

Tijdens het verfijnen van het idee heb ik mezelf afgevraagd: ‘Wat zou ik het  liefst  met dit soort foto’s doen?’ en mijn antwoord was: in het toilet zetten, als een mooi, steeds veranderd schilderijtje. En dus hebben we in het ontwerp rekening gehouden met een vernis waar geen vingerafdrukken op komen, een dikke papiersoort zodat het niet gaat krullen en een elegante constructie die dient als standaard. Daarnaast hebben we het geheel voorzien van een hardboarden kaft, zodat het ook nog eens een mooi, degelijk cadeau is om weg te geven aan hen die je wel wat inspiratie gunt.

__________________________________________________________________________________________

NIEUWSdualiteit-is-4

24-11-2015 De boeken zijn binnen!

En vandaag is de zending afgeleverd bij onze opslag. Het voelt stiekem wel weer als de geboorte van een kind. Vanaf nu kun je de boeken dus bestellen en liggen ze de volgende dag bij jou in de brievenbus.

Hij is erg mooi geworden, prachtige kwaliteit!

Op de foto overigens mijn lieve echtgenoot :-)

 

 

03-11-2015 Foto’s van het drukproces

drukproces-inlayVandaag word de inlay gedrukt. Vrijdag de kaften. Daarna word het gesneden en geringd.

Wat een reusachtige machines he! Ecologische inkt.. goed te weten, want die kleurenbadjes zien er best chemisch uit.

 

 

 

 

 

 

02-11-2015 Haat liefde verhouding met het boekje

Ik laat een goede vriendin de proefdruk van het boek zien.
“Jeetje wat veel foto’s en wat een mooie kwaliteit. Oh, dat wil ik hebben!”
“Ja?” antwoord ik een beetje weifelend op haar overenthousiasme “Jee, wat fijn om te horen. Ik heb namelijk een beetje een haat liefde gevoel naar het boek. Stiekem had ik als schrijver natuurlijk liever een diepgaand informatief boek geschreven. Al die foto’s zijn zo moeiteloos en gemakkelijk ontstaan, hoewel natuurlijk wel maanden lang gespaard door al mijn eigen levenservaringen en inzichten heen.” Ik betrap mezelf op de valkuil waar ik veel mensen op wijs. Dat waar je goed in ben gaat juist moeiteloos. En daar geld voor vragen? Iets wat zo gemakkelijk is? Nee, je vraagt pas geld als iets heel moeilijk voor je was… Wat betekent dat het dus eigenlijk niet vloeiend is gegaan en dus minder goed dan iets dat makkelijk ging en totaal doorleefd is… Oeps.
Ik ga nog dieper voelen waarom mijn innerlijke navigator toch zo graag dit boek wilde maken en dan begrijp ik dat de eenvoud, de schoonheid, de korte herinneringen juist de kracht zijn van dit boek. Dat dit de dagelijkse fluistering is van de ziel. De laagdrempeligheid van de boodschap ook voor hen waarvoor die dikke pillen gewoon echt niet aantrekkelijk zijn…. Een perfect gebaar/geschenk ook naar iemand die je graag kennis zou willen laten maken met een andere manier van kijken. (nou ja, oordeel zelf maar: PDF_downlaod inkijkexemplaar)
En omdat ik zo goed weet hoe resonantie werkt, weet ik dat dit boek pas naar buiten kan als ik er zelf ook heel bij van word. Dankjewel vriendin (projectie) dat je mij dat even teruggaf.

 

09-10-2015 Proefdruk blijkt anders dan verwacht, wat nu?

Vrijdag valt de proefdruk op de deurmat. Prachtige kwaliteit pagina’s, mooie kleuren, maar o jee het boek is te dik om op te hangen. Het ophanghaakje valt uit de ringband, wat nu? We moeten of een ander ophangsysteem bedenken of dunner papier kiezen of besluiten er een standaard van te maken ipv een ophang schilderijtje. In de productiekosten kunnen we niet veel meer doen, we zitten al aan de hoge kant, maar omdat we toch willen gaan voor kwaliteit besluiten we de dikte van de pagina’s te houden en te gaan voor een standaard.

 

29-09-2015 Voorinschrijving geopend!

Nu de ongeveer leverdatum bekend is kan de voorinschrijving beginnen. Iedereen die een exemplaar voor zichzelf en/of voor een ander wil bestellen kan dat hier doen. Je zult het boek dan in ieder geval voor de feestdagen ontvangen. BESTEL

 

28-09-2015 Het boek ligt onder de drukpers

Het designwerk zit erop en bestanden gaan naar de drukker. De drukker gaat nu het bestand drukken, eerst een proefdruk en daarna een eerste druk van 2000 exemplaren. Dat aantal is een gok, een financieel risico wat we eigenlijk niet kunnen betalen, op intuïtie moeten varen en hopen dat er zoals altijd weer precies genoeg is. Het boek word, net als het vorige, gedrukt op FCS papier met natuurvriendelijke inkt. Dat vinden wij belangrijk en betalen daarvoor graag iets meer.

 

09-09-2015 Van idee naar manifest

Ik word wakker met het idee de mooiste foto’s met citaten die ik dagelijks op facebook zet te bundelen in een mooi geheel. De liefde die iedere maand zit in het maken van al die fot’s mag best eens gebundeld worden.
Maar hoe?
Het duurt een paar dagen en wat sparsessies met mijn partner totdat het idee concreet is en ik Rebekka mail of ze tijd en zin heeft in een klus. Rebekka is designer en hoogzwanger, maar reuze enthousiast. We gaan ermee aan de slag. Ik zoek alle beelden uit waarvan ik de teksten en beelden mooi vind. Voor sommigen zoek ik nieuwe beelden, omdat beeld voor mij als ex-fotografe erg belangrijk is. Rebekka check de spelling, technische kwaliteit en in nauw contact ontstaat er zomaar een prachtig boek.

 

01-01-2012 Hoe het begon

Het begon gewoon uit hobby. Iedere keer als ik in de auto zat en mijmerde over het leven kwamen er zinnen in me op. Zinnen met een boodschap. Eyeopeners. Die poste ik vervolgens op facebook. Gewoon als tekst. Soms vier op een dag, soms dagen niets.
Later ben ik eens gaan kijken hoe mijn ‘grote’ collega’s dat deden en ik zag dat zij daar een mooi ritme in hadden gebracht van eens per dag. En niet veel later werden de foto’s populair.
Nog steeds en tot op de dag van vandaag komen er zinnen in me op die ik noteer, maar nu neem ik eens in de maand een of twee dagen de tijd om al die zinnen goed te verwoorden en een mooi plaatje erbij te zoeken. Met mijn fotografische en dtp-achtergrond is dat een werkje wat ik echt met liefde en plezier doe. Ik plan vervolgens al die 30 foto’s met spreuken in via een social media planprogramma. En zo is het dat jullie iedere morgen een nieuwe spreuk zien verschijnen.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.