online cursus: Moeiteloos jeZelf zijn

onlinecursusnieuw

Terugkeren naar jeZelf en moeiteloos jeZelf zijn is een revolutionaire stap in een menselijk leven. Heb je eenmaal aan het mysterie geroken en een blik opgevangen van je Ware Zelf dan is er een onomkeerbaar proces gestart dat zich met horten en stoten voltrekt. Hoera! Want jouw Ware Zelf wil opstaan.

Toch is dit proces niet altijd even gemakkelijk, omdat de reis terug naar jeZelf  vooral gaat om onthechten. Onthechten van dat wat je niet werkelijk bent. Onthechten van schijnveiligheden. Onthechten dus van illusies. En onthechten kan soms verdrietig zijn of angstig, omdat je de randen van je comfortzone tegen komt. Terugkeren naar jeZelf vraagt 100% eerlijk Zelfonderzoek. Die barensweeën kunnen wat zwaar wegen, daarom biedt deze online cursus je een leidraad.

De enige weg
terug naar jeZelf
is 100% eerlijk
onderzoek naar
dat wat jou
saboteert
jeZelf te zijn.

 

Deze cursus behoort bij het boek ‘Moeiteloos jeZelf zijn’ Ontwaken in een nieuw bewustzijnsperspectief, (apart te bestellen!) dat daarom een mooi naslagwerk is naast de cursus. De cursus bevat 60 lessen, boordevol audiomateriaal, nog niet eerder vertoonde videobeelden, intergrerende opdrachten en vraag & antwoorden op de teksten en opdrachten. In deze inspirerende lessen word je 60 dagen lang geprikkeld en gesteund in een stuk Zelfonderzoek. Een boost voor het proces terug naar jeZelf.
Je krijgt uitgelegd hoe de saboteur werkt die jou belemmert te zijn Wie je bent. En ontvangt handreikingen om uit deze modus te stappen. Je krijgtboek9inzicht in Wie je werkelijk bent en dat wat zich energetisch afspeelt in dit hier en nu. Dit niet langer ontkennen is wakker worden uit de droom. Je wordt gestimuleerd vanuit een ander gezichtspunt te gaan leven door opdrachten die je over de drempel helpen. Uit het ego-gestuurde leven, naar een leven moeiteloos vanuit jeZELF. In overgave aan dat wat jouw ZELF middels de manifestatie in de vorm van jij wilde ervaren.

Je loopt dit proces niet alleen. Er is een actief forum bij de cursus waar je de warmte, openheid en steun ervaart van gelijkgestemden. Dit word als zeer verrijkend ervaren door de meeste cursisten. De cursus zet je in een intens integratieproces, wat door het boek mogelijk al is aangeraakt. Maar het is het waard.

Moeiteloos jeZelf zijn geeft vreugde, omdat je precies dat doet waarvoor je hier gekomen bent. JeZelf zijn laat je verwonderen over het leven in deze realiteit. Het schept verbondenheid met iedereen om je heen, omdat je de verbinding met jeZelf hebt hersteld. Het maakt dat je uiterlijke leven verandert en in lijn komt met Wie je werkelijk bent.

 

We behandelen vier terreinen:

Dank je wel Vera voor
de mooie lessen!
Ik ben zo blij dat ik
aan deze cursus ben
begonnen.
De verduidelijking.
Maar ook de openheid
op het forum.
Leren van elkaar.

 • Je relatie met jeZelf
 • Je relatie met de ‘ander’
 • Je relatie met je fysieke lichaam en het manifest
 • Je relatie met je dienstbaarheid aan de eenheid

Met onderwerpen daarin als:

 • Vrijheid is een keuze!
 • Alles is jij, alles is Nu.
 • Maskers en rolpatronen
 • Het identificerend mechanisme
 • Partnerrelaties
 • Wakker worden voor wat IS

Ik had het boek
al enige maanden,
maar dit voegt echt toe.
Ik geniet volop.
Niet eerder ook zo’n
heldere en praktische
benadering gezien.

 • Het vaartuig zijn waardoor het Zelf kan handelen
 • Deze aardse realiteit
 • Levensvreugde, de vreugde van het Zijn
 • Valkuilen na het ontwaken
 • Het licht dat jij bent en zelfexpressie
 • Het vinden van je roeping als onderdeel van de Eenheid

Je ontvangt:

 • Iedere dag, 60 dagen lang, krijg je toegang tot een nieuwe les waarin bovenstaande onderwerpen besproken worden en ondersteunt met figuren, opdrachten!,  rijk aanbod aan audiofiles, filmpjes en over iedere les en opdracht uitgebreide vraag & antwoorden van voorgaande cursisten. Met deze input ga je iedere dag aan de slag. De lessen zijn zo opgebouwd dat je steeds verder de verdieping in gaat.
 • Bij je aanmelding krijg je toegang tot een (besloten) forum waarop je samen met alle deelnemers van deze online cursus je ervaringen kunt delen en elkaar van steun en feedback kunt voorzien.
 • NB de opdrachten, vraag&antwoorden en natuurlijk het AV-materiaal van de cursus staan niet in het boek, het boek kan dienen als naslagwerk op de cursus.
 • Je krijgt onbepert toegang tot de lessen en het forum.

Wat heb je nodig?

 • Een e-mail adres waarop je jouw unieke inlogcode en de eerste instructies te ontvangen.
 • Een smartphone, tablet of computer met internetaansluiting om de lessen online op te kunnen lezen.

Hoeveel tijd neemt het in beslag?

 • De tijdsbesteding per dag is afhankelijk van hoe intensief je de e-cursus volgt. Dagelijks wordt je gevraagd de lesstof door te nemen en de bijbehorende opdracht uit te voeren. Deze opdracht duurt de ene keer 10 minuten, de andere keer word je daadwerkelijk erop uit gestuurd voor een ontdekking. Maar je zult merken dat de focus van de dag je door de dag heen niet los zal laten.
 • Ook is het mogelijk nog intensiever erin te gaan, door je te mengen op het forum. Wat extra tijd in beslag kan nemen. Je bepaalt dus zelf hoe intensief je in het proces duikt.

 

Praktische informatie:

pfff deze cursus is
echt goud waard…

 • Je kunt op ieder moment starten. Vanaf dat moment word er iedere dag een les vrijgegeven.

 

Deelname kost €90,=  AANMELDEN 

Twijfel je nog? Bekijk hier de eerste twee lessen gratis op proef.

Wil je de e-cursus cadeau doen? Er zijn ook cadeaubonnen te koop.

Op deze activiteit zijn de algemene voorwaarden van kracht

 

 Ik ontdek zoveel aan mezelf vanuit deze cursus. ook al heel veel gedaan aan
spirituele workshops, cursussen, opleiding, therapieën…
en Nu lijkt het of puzzelstukjes op hun plek vallen. De inzichten zijn zo mooi.

50 reacties op “online cursus: Moeiteloos jeZelf zijn”

 1. Ha Vera,
  Dank je voor de mooie lezing afgelopen zondag!
  Over deze cursus MoeiteloosJezelf zijn uit 2013: Heb je er weleens over nagedacht een “aangepaste” versie voor kinderen rond de leeftijd van 10 te creëren of
  is deze ook voor kinderen te volgen? (ik heb hem nog niet gedaan, maar ben geïnteresseerd!)
  Dank alvast, Anna

  1. Vera Helleman

   Leuk idee, dat prikkelt me wel. Dit jaar nog te druk met andere dingen, maar kinderen hebben absoluut mijn liefde. Ik ga erop borrelen

 2. Hallo Vera,
  Ik ben geïnteresseerd in de e-learning ‘moeiteloos jezelf zijn’.
  Kan ik nog instappen of moet ik wachten op de volgende datum?
  Warme groet Monica

 3. Hi Vera,
  Ik wil heel graag de cursus gaan doen. Raad je me aan te wachten tot 1 januari en met de groep mee te gaan (en/)of zijn er veel meer cursisten die eerder/nu instappen cq werkt het forum ook als je net iets meer dan een maand ‘vroeger’ instapt?

  ben benieuwd naar je reactie. bij voorbaat dank daarvoor
  warme groetjes
  manita

 4. Hallo Vera en hallo (ex)cursisten, ik ben geïnteresseerd in de cursus maar ik betwijfel of ik elke dag genoeg tijd kan nemen. Is het zo dat je slechts een dag de tijd hebt voor nieuw materiaal, of kun je de cursus op je eigen tempo doen? Ik hoor het graag! Monique

  1. Hallo Monique,
   De techniek is zo ingesteld dat je vanaf het moment dat je je aanmeldt je iedere dag toegang krijgt tot een volgende les, maar alle vorige lessen blijven gewoon online beschikbaar tot 6 maanden na je aanmelding.
   je kunt de cursus dus volledig op je eigen tempo doen tot 1 les per 3 dagen als je dat zou willen. Maar de tijdsinvestering valt alles mee hoor.
   Het gaat meer om je keuze dit proces aan te willen gaan, want dan ga je merken dat je er de hele dag door een beetje aan denkt en mee bezig bent tussen de bedrijven. En daar is de curus ook op geschreven, om het te integreren in je dagelijks leven.
   Liefs, Vera

 5. Hoi Vera,

  Ik heb interesse in je online cursus moeiteloos jezelf zijn.
  Wanneer ik dit ga doen, is er dan ook interactie met jou mogelijk?

  met vriendelijke groet,

  Nathalie

 6. Een prachtige cursus en voor mij heel belangrijk dat het overeenkwam met Een Cursus In Wonderen (ECIW). Het heeft me ook geholpen de teksten van ECIW beter te begrijpen.

  Voor mij waren de “Valkuil” lessen heel confronterend omdat ik daar duidelijk de laatste 2 weken in terecht was gekomen. Doordat dit zo duidelijk werd omschreven heb ik daarin nu een opening gevonden van waaruit ik verder kan werken.

  Dus het is een echte aanrader wanneer je meer wilt weten over je Zelf. Wel zakdoeken bij de hand houden!

  Bedankt Vera en alle medecursisten.

 7. Moeiteloos jezelf zijn! Wie wil dat nou niet? Ik wel, dus daarom ben ik deze online cursus gaan doen. Wat een ontdekkingsreis! En één die niet afgelopen is na 60 dagen. Het is zelfs pas het begin :-) Steeds moeitelozer… Een heerlijkheid die ik iedereen van harte gun.
  Vera, mijn oprechte dank voor het delen van al jouw (soms onbegrijpelijke) kennis op een zo begrijpelijke manier.

 8. Essentiele levenscursus met een prachtige opbouw. Een fantastische, niet in geld uit te drukken, investering in jeZelf. Vera maakt pittige materie toegankelijk en praktisch toepasbaar voor je dagelijks leven. Stimulerend, confronterend, intens en liefdevol. Ik gun veel medereizigers deze unieke ervaring! Warme groet, Marjo.

 9. Lieve Vera,

  Bedankt voor deze mooie en verhelderende reis die ‘ik’ door het Zelf heb mogen maken op een meer ontwaakte wijze. Ik ben mij gaan realiseren wat het Zelf is. Mijn diepste dank voor het creëren van deze ontzettende goede levens veranderende cursus!!! Heel veel liefde, Michelle

 10. 60 dagen lang iedere dag een kleine handleiding van het leven ;-) en het was als thuiskomen, het mooie is dat Vera niks nieuws verteld, we weten het allemaal al, alleen moest het even herinnerd worden. Ik ben zo blij dat ik alles wat ik me hele leven al gevoeld heb eindelijk met anderen kan delen en weet dat het gewoonweg klopt! <3 ;-)
  Ik heb deze cursus voor mezelf gedaan maar zie dat het stuk bewustzijn moeiteloos wordt opgepakt door de mensen om me heen <3

 11. Lieve Vera,

  Dank je wel voor deze mooie reis. De lessen sloten zo mooi op elkaar aan. De vragen die opkwamen werden in volgende lessen weer beantwoord.
  Het is een reis de diepte in, naar mezelf. Er is veel los gekomen. Jouw mooie woorden, filmpjes hebben mij vele inzichten gegeven. Ook het forum was fijn, het delen met anderen die ook dezelfde reis maken. Er is veel gebeurt en aangeroerd en ik ga verder met deze reis.
  Bedankt voor alles, Yvette

  Ik vind dit het beste cadeau wat ik mezelf in tijden heb gegeven. Een echte aanrader.

 12. Deze cursus is echt goud waard! Ik twijfelde eerst of ik wel zou doen, ik had het boek al gelezen, naar een bijeenkomst geweest en het een en ander gezien en gelezen en had niet zoveel geld. Heb het toch gedaan, want ik bleef er maar aan denken en ik ben zo verschrikkelijk dankbaar. Zoveel kwartjes zijn gevallen, Vera en de medeccurcisten zijn enorm waardevol in dit proces. Ik was echt wanhopig in het proces waarin ik zat/ zit, maar ik heb anders leren kijken naar de situatie en er is acceptatie. <3

 13. Als je denkt deze cursus is misschien wel wat voor mij dan zou ik zeggen, DOEN.
  De lessen worden op een manier aangereikt zoals ik nog nooit eerder ervaren had. Vera heeft een manier gevonden om iets wat best wel wat durf van je vraagt, toch laagdrempelig aan te bieden. De woorden in de dagelijkse tekst zijn te begrijpen en de oefeningen en podcasts zijn erg duidelijk en behulpzaam. Ik wil Vera nogmaals bedanken.Je “werk” inspireerd me enorm!

 14. Dank aan allen voor deze (h)eerlijke reis naar binnen…. nooit voorheen heb ik zo kunnen ervaren waar dé weg systematisch naartoe leidt : via delen op forum, oefeningen, podcast, filmkes en geheel nieuwe ervaringen echt : to the point en ver-rijkend
  Dank aan allen die er deel van uitmaakten …Bijzonder aan Vera …wat een wijsheid : dank dank dank

 15. Wat een heerlijke complete en liefdevolle reis – een heerlijk najaarscadeau aan mezelf om 60 dagen intensief te genieten – iedere dag een diepere stap – iedere dag een geboorte van MIJZELF.
  Vera reikt dagelijks overdenkingen met inzichten aan en vele gerichte oefeningen om te ervaren en te integreren. Via het forum is er een fijne mogelijkheid inzichten en vragen te delen met mede reisgenoten.
  Mis deze reis naar de ontmoeting met jezelf niet, geef jezelf een groot cadeau.

 16. De cursus en het boek kwam voor mij op het juiste moment, net zoals alles voor mij op het goede moment komt! Ik heb door deze cursus en alles wat er nog meer gebeurd is in los laten in deze tijd, ben ik in verbinding gekomen met meZelf. Ik heb door de oefeningen etc. meer zicht gekregen op het ego en kan in het Nu blijven. In deze cursustijd zijn er veel puzzelstukjes op de plek gevallen en ik kan steeds meer uitdragen waarvoor ik hier op aarde kom. Ik voel verbinding met meZelf en durf ook los te laten wat niet meer past en voel een diepere verbinding met datgene wat mijn Hart raakt.
  Het forum heeft een belangrijke functie voor mij gehad, dat ik mijn proces in grote lijn kon delen. Ik blijf het bijzonder vinden dat Vera in zoveel eenvoud dit weet over te brengen. Voor mij zoals ik het voel, kan dat alleen als je durft los te laten! Ik gun een ieder die een vervolg stap wil maken, deze cursus!

 17. Het was leuk om 60 dagen heerlijk onder te dompelen in de lessen van Vera.
  Alles wat nog in beweging wilde komen had alle kans en er was mooie verdieping.
  Een fijn forum erbij. Ja, echt een aanrader deze cursus.

 18. Ik heb de cursus gedaan en het heeft mijn kijk op het leven veranderd. Ik hou van mezelf, accepteer mezelf en mijn emoties. Het heeft ertoe geleid dat ik met liefde voor mezelf kan zorgen en 41 kg ben afgevallen. Ik zou het fijn vinden om nog 40 kg af te vallen en gelukkig gaat het proces nog door.

 19. Deze online cursus vind ik heel erg de moeite waard! Een echte aanrader.
  Vera neemt je mee op een soort reis die je anders laat kijken en bewust maakt. Er zijn oefeningen, filmpjes of podcasts die helpen de les van de dag te verduidelijken.

  Bijzondere lessen van een bijzondere vrouw!

  1. Hallo Hanneke,
   We zijn een nieuwe websiteconstructie aan het bouwen om ook een Engelse versie te kunnen realiseren. we moeten daarop wachten om de nieuwe inschrijvingen juist te verwerken (met inloggegevens enzo). Dit zal ongeveer 1 juni mogelijk zijn. Je kunt je email achter laten bij ons via info@verahelleman.nl dan wordt je op de hoogte gehouden als je je kunt inschrijven.
   grz. Vera

 20. Hallo Vera,

  Veel vreugde en ontroering voel ik in mijn hart bij het doornemen van deze site. Ik voel me erg aangesproken om deel te nemen aan een bijeenkomst. Omdat ik nogal ver woon, denk ik erover om misschien eerst te starten met een online cursus.

  Die 60 lessen, kan ik die opslaan in mijn computer, zodat ik er op een later tijdstip nog steeds gebruik van kan maken?

  Dankuwel en hartegroet van Margot

 21. Lieve Vera, wauw, dank je wel voor de kracht die je in mij wakker hebt gemaakt via jouw cursus. Je hebt me intens geraakt via de filmpjes waarin je zo voelend aanwezig blijft en waarin het leven zo intens spreekt. Ik voel me zeer uitgenodigd om op de stroom van het leven te surfen, en ik voel de angst die me daarin remt. Door te kijken in de spiegel van jouw aanwezigheid, herinner je me steeds weer aan dat het kan; nu en hier. Dank je wel lieve Vera voor de intensiteit waarmee je leeft en de ruimte die je beschikbaar stelt om ook anderen daarmee in beweging te brengen. Dat het Licht mag schijnen en stralen en het leven op aarde tot bloei mag brengen; ik doe graag mee. Veel liefs, Mirjam

 22. Bedankt Vera dat je er Bent! De E-cursus bracht een mooi avontuur in alle (?) uithoeken van mijn, onze Ziel. Het laat bij mij weinig vragen over. Sommige lesdagen ga ik nog eens opnieuw lezen en tot mij nemen om dieper te laten landen.
  Wat die dagen het meeste bij mij opkwam was: ja, ja, ja, ja, ja…(van herkenning en inzichten)..dank je voor je liefdevolle begeleiding, die ik vaak gevoeld hebt.
  Ook alle actieve forum mensen bedankt voor jullie delen. Ook al was ik zelf niet heel actief (wel als lezer), ik heb door jullie vragen en zoeken ook veel geleerd, en onze verbondenheid gevoeld met de worsteling die het leven soms is, en het verlangen naar huis.
  Een harte groet, Santo

 23. Ingrid van Steenwijk

  Zestig dagen zijn verstreken. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn beslissing om de online cursus te gaan. Er waren momenten van ontkennen, herkennen en bekennen. Mijn vraag was waarom ik steeds de laatste stap niet. Het antwoord heel simpel. Het leven wil in al haar volheid uitgespeeld worden en ik pakte maar een deel. De rest verhulde ik in woorden. Nu de stilte is teruggekeerd kan ik starten met be-leven. Dankjewel Vera.

 24. Ik weet nog dat ik met de vraag rondliep waarom er zo weinig vrouwen te vinden waren die Satsang geven in mijn eigen moerstaal. En toen zag ik Vera en Beng !!!!!!!!daar kwam een heel diep weten vanuit mijn hart dat ik bij haar moest zijn. En “toevallig “was er dan die cursus, die “toevallig toen begon. Ik heb mij zonder enige twijfel aangemeld en ben aan die reis begonnen. Wat het allemaal met mij doet is moeilijk in woorden uit te drukken. Maar ik kan rustig stellen nog nooit iemand te hebben ontmoet die deze “moeilijke” materie zo eenvoudig, duidelijk en helder weet uit te leggen.! Als je hart haar herkent zal er geen twijfel meer in je zijn haar geschenken aan te nemen.
  Namaste

 25. Pingback: Ieder moment een nieuwe begin - december 2013 | Leven in VrijheidLeven in Vrijheid

 26. Pingback: Het leven zit vol geschenken - november 2013 | Leven in VrijheidLeven in Vrijheid

 27. een diepe zucht .. en dankbaar voor de afgelopen periode…voel ik hoe mooi het is om zo samen op pad te gaan …
  Ook ik was elke ochtend benieuwd en blij dat er weer ‘een les’ voorbij kwam…..wonderbaarlijk hoe Vera alles zo kan verwoorden…
  Het heeft veel bij mij geopend… en mocht gezien en gehoord worden door meZelf
  Ik besta….
  Dank je wel voor je Licht dat je laat schijnen Vera, het heeft mij aangeraakt.. verwarmt en wakkert het Licht weer aan in mij….

 28. Lieve Vera, grote dank vanuit mijn hart voor deze e-cursus die helpt om tot het besef te komen van Oneindig Bewustzijn in ons eigen zijn.
  Hopelijk komt er een vervolg !

  lieve groet, Marjolein.

 29. Dank lieve Vera voor deze bijzondere cursus.
  Dank zij jouw wonderlijke lessen is het mogelijk de theorie van de vele boeken die ik hierover heb gelezen beter te begrijpen en daadwerkelijk in praktijk te brengen.
  Ben tot nieuwe inzichten gekomen, sommige dingen die ik meende te weten moest ik weer overboord gooien, een hele omkering soms.
  Het enige wat ik eigenlijk weet is dat ik helemaal niets weet. En dat er helemaal niets zeker is. En dat de enige optie is: Overgave aan wat zich door jou geleefd wil worden, zoals jij het zo mooi weet te omschrijven. De enige weg is om je stap voor stap te laten leiden door je Essentie, hoezeer het ego daar bij tijd en wijle ook tegen protesteert.
  Ook de mogelijkheid om via het forum te delen en vragen te stellen maakt het een complete cursus.
  Heel fijn ook de te downloaden geluidsopnames van de bijeenkomsten waarin jij je beschikbaar hebt gesteld een doorgeefluik te zijn.
  Zie uit naar een vervolgcursus, en hoop dat die gaat over relaties, niet alleen met een partner, want die heeft niet iedereen, maar ook met familie, vrienden, buren, werkgever, collega’s etc.

 30. dankjewel voor de e-cursus. Je geeft duidelijke uitleg. Het fijne ervan vind ik dat je NU kunt beginnen en een grote ballast kunt afgooien. Het is niet makkelijk je ego te doorzien, ik ben er steeds mee bezig, maar je steun is geweldig. De cursus was een fijn moment waar ik naar uitkeek. Ik ben blij dat ik het gedaan heb en zal er heel vaak naar terugpakken.
  De bijeenkomst Bewust-ZIJN vond ik prettig en heeft me goed gedaan. Ik kijk uit naar je boek en bezoek je website zoveel mogelijk, ook daar heb ik veel van geleerd.
  liefs

 31. Dank je wel voor deze wederom mooie ervaring. Het heeft me weer zoveel nieuws gebracht, alsof er een hand was die me aanreikte wat ik nodig had. Jij weet het zo puur, helder, duidelijk en simpel uit te leggen, hoe fijn is dat! Al jouw lessen laten me meer en meer vanuit meZelf leven.

  Hug, Naomi

 32. Deze e-cursus is zo opgezet dat het toepasbaar is in je leven, in welke fase van ontwikkeling je ook bent. Je krijgt elke dag een les met een opdracht zodat je direct kunt oefenen. Ik heb er heel veel inzicht door gekregen en ben erg blij dat ik de e-cursus heb gevolgd. Doordat er een forum is krijgen de lessen nog meer diepgang. Je kunt hier namelijk met elkaar je ervaringen delen, dat is heel prettig. Dank je wel Vera voor deze manier van delen!

 33. Marianne van Abbe

  Lieve Vera!

  Dank je wel voor de prachtige e-cursus!
  Zo’n rijkdom!!!
  Eigenlijk niet in woorden uit te drukken…
  Ik kan hem echt aan iedereen aanraden! Vele inzichten, herinneren… Ook als ik even een paar dagen had overgeslagen en dan weer instroomde dan was daar telkens precies die les van jou die mijn ervaringen van die dagen weer in elkaar liet vallen. Prachtige synchroniciteit. Continue reflectie.
  De filmpjes en de audiofiles zijn zo zo krachtig. Ik kan ze blijven kijken en beluisteren (door de energie en je stem) Ik hoop dat die op de een of andere manier nog wat langer beschikbaar blijven! Zou dat mogelijk zijn? Ik kijk uit naar je boek!!! En dan heel graag in combinatie met de filmpjes en audiofiles.
  Dank je wel voor deze magische reis naar meer bewustZIJN en moeiteloos meZelf.

  ❤_/|_❤
  Marianne

 34. Dank je wel, Vera, voor elke dag weer een nieuwe oefening in je cursus. Je ziet het ruimer dan de gangbare Advaita. Ook ruimte voor de Ziel. Dat sluit aan bij mijn beleving.
  Tot ziens,
  Frank

 35. Lieve Vera,
  Ik dank je voor je prachtige uitleg in de E cursus. Het raakt mij iedere dag weer intens.
  De les van gisteren, “Wereld” heeft een omslagpunt in mij veroorzaakt.
  Waar ik mij heel dankbaar bij voel !!!
  Deze vorm van 60 dagen is ideaal, om goed in de stroom te kunnen blijven.

 36. Vera, wat vind ik je e-cursus onbeschrijfelijk waardevol. Doordat het stapje voor stapje gaat, en doordat je er met andere mensen over kunt praten en nadenken op het forum, voel ik dat het deel van mij wordt. Ik krijg langzaamaan het vertrouwen dat alle vragen die ik heb, te vinden zijn in mijn eigen hart. Mmmmmmm!

 37. Yvon Hurkmans

  Geweldig je lessen en je intensiteit.
  Prachtige manier met forum. Het delen van ervaringen en je reacties.
  Wat ben ik blij dat ik dit gevonden heb! De reis wordt steeds mooier.
  Wat ben ik dankbaar

 38. Hoi Vera,
  Klinkt heel interessant. Zal een hoop werk geweest zijn om dit te maken. Leuk dat je steeds weer nieuwe manieren biedt om anderen te ondersteunen in hun processen. Hart groet, Rogier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

logo VeraHelleman rood klein

"Het is mijn levenslange fascinatie geweest te onderzoeken waarom mensen zeggen wat ze zeggen en doen wat ze doen... omdat het zo onlogisch voorkwam"

Vera geeft trainingen in samenwerking met het EEC

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

 
OMDAT INZICHT HET VERSCHIL MAAKT

Het Emotie Expertise Centrum heeft als doelstelling het overdragen van kennis en inzicht over de functie, boodschap, werking van en omgang met emoties.
Wij streven ernaar dat emoties weer de positieve aandacht krijgen die ze verdienen, zodat de mens in balans met zichzelf en zijn omgeving kan functioneren.

Volg vera op:

0
  0
  Jouw winkelmand
  Winkelmand is leegTerug naar shop
  Scroll naar top

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten