Ieder moment een nieuwe begin – december 2013

Welkom, in dit wederom nieuwe begin,

En toen waren ineens de feestdagen voorbij en de dagen nog steeds donker en koud. Voor sommigen een eenzame periode. Een periode waarin we ons leven nog eens onder de loep nemen en opnieuw afspraken maken met onszelf. Afspraken overigens die niet altijd nakomen. Heel logisch als je begrijp dat richting niet wordt bepaald door ons hoofd, maar door ons hart. De intenties van ons Ware Zelf zijn leidend. Wanneer je daar oog voor gaat krijgen, lijkt het of het leven ineens voor je gaat werken. Magie valt je toe. Stiekem viel het leven je altijd al toe, alleen probeerde je nog steeds het leven te manipuleren en waren je ogen gesloten voor magie.

Goede voornemens krijgen een andere klank wanneer je realiseert dat ieder moment nieuw is. Dat ieder moment deze hele realiteit opnieuw wordt opgebouwd met jou als schakel daartussen. Ben jij open van geest, dan zullen de intenties van jouw Zelf in hun volle potentie gemanifesteerd kunnen worden. Niet alleen in voordeel voor jou overigens, want het persoonlijke is echt ondergeschikt aan ons als Eenheid. We zijn  één samen en dat wat geschiedt zal het beste zijn voor alle betrokken. Laat je daarom verwonderen door het leven en stop het te willen bepalen.

Voornemens en doelen stellen doe ik niet aan. Wel houd ik mijn hart en ogen goed open en volg ieder moment wat de stroom van me vraagt, bewust van de intenties van mijn Zelf, zoals je hieronder kunt lezen. Veel leesplezier en misschien tot ziens!

liefsinleidingnieuwsbrief

Boek

We beginnen het nieuwe jaar goed! Verheugd ben ik mede te kunnen delen dat het manuscript “Moeiteloos jeZelf zijn” dat gebaseerd is op de gelijknamige online cursus uitgegeven gaat worden door een van Nederlands grootste uitgevers. En dan ook nog eens in hardcover, zodat het ook echt een cadeau zal zijn voor jeZelf. Ik voel mijn Ware Zelf juichen dat deze boodschap de wereld in gaat. Ik als persoon moet eerlijk gezegd nog even wennen aan het idee nog meer publiekelijk ‘bezit’ te worden… :-)

Online cursus: “Moeiteloos jeZelf zijn”

Het gaat nog even duren, oktober 2014 zal het verschijnen, maar gelukkig is de inhoud (en meer!) al beschikbaar als online cursus. 15 Januari gaan we weer starten met een nieuw traject van 60 dagen lang begeleiding naar het openen voor de magie van dit moment. Middels uitleg, audio en videomateriaal en iedere dag een opdracht zul je geleidelijk steeds meer leren kijken vanuit een ander perspectief. Het gezichtspunt van je Ware Zelf.
Wil je meedoen? Lees dan hier meer informatie, of bekijk gratis de eerste twee lessen.

Pas op! Dit product heeft verregaande gevolgen voor uw leven (met een knipoog van mijn levensgezel)

Nieuwe website

Het lag al een tijdje op stapel, een nieuwe website moest er komen. Het oude systeem was traag en onstabiel. En dan, in een onverwacht moment is daar een ingeving voor een oplossing en de drive om het aan te pakken en staat daar in drie weken tijd een nieuwe website. Blij met het resultaat (en blij dat hij af is en ik weer kan doen waar ik voor ben).
Sneller dus, overzichtelijker en hopelijk nooit meer offline ;-)

iTunesLogo

Podcast feed op iTunes

Soms worden er onderwerpen besproken waarvan je het gevoel hebt dat het voor iedereen is. Daarom heb ik een feed aangemaakt op iTunes waar zo af een toe een half uurtje podcast op geplaatst wordt. Vanaf nu zijn er dus een aantal onderwerpen gratis binnen te halen via de  iTunes store. Helaas is dit nog niet mogelijk in de Android Google play store. Wel staan ze ook op de website. Enjoy Listening!

 

hetspeldownload

Mp3 downloads van bijeenkomsten

En natuurlijk kun je alle bijeenkomsten weer in zijn geheel downloaden in de Mp3 winkel. Als ik een voorkeur mag uitspreken dan kan ik Breda 15-12-2013 en Rotterdam 29-11-2013 van harte aanbevelen!

 

 

Met de nieuwe website ook een nieuw agenda en boekingssysteem. Even wennen misschien, maar de bijeenkomsten blijven gewoon zoals je van me gewend bent. Onder de titel van de bijeenkomst vind je meer informatie over de desbetreffende bijeenkomst. Aanmelden dan via het ticketsysteem onderaan de desbetreffende pagina.

 

amersfoortHet spel van Bewust-ZIJN
5 januari, 2014 @ 19:30 – 22:00
Qi AMERSFOORT

 

hasseltHet spel van bewustZIJN
10 januari, 2014 @ 20:00 – 22:30
Cultuurcentrum HASSELT (B)

 

onlinee-cursus: Moeiteloos jeZelf zijn
15 januari, 2014 @ 06:00 – 15 maart, 2014 @ 23:00
Online op een computer, tablet of smartphone

 

rotterdamHet spel van bewustZIJN
17 januari, 2014 @ 20:00 – 22:30
Djoj ROTTERDAM

 

bredaHet spel van bewustZIJN
24 januari, 2014 @ 20:00 – 22:30
Zuiderlicht BREDA

 

groningenHet spel van bewustZIJN
31 januari, 2014 @ 20:00 – 22:30
Het Hortus Huys GRONINGEN

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.