Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Kloosterhotel Zin VUGHT

+ Google Maps
Boxtelseweg 58
Vught, 5261 NE Nederland
http://www.kloosterhotelzin.nl/

zinlogoBij kloosterhotel ZIN kunt u bewust samenkomen in een duurzame omgeving. Tijdens de renovatie werd al rekening gehouden met het milieu, duurzame en hergebruikte materialen zorgen voor een natuurlijke uitstraling en reduceren de impact van de organisatie. De keuken kookt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van biologische aard en het huishouden wordt verzorgd door collega’s met een beperking, het ZIN-team. Hun werklust en openheid werken aanstekelijk en worden ervaren als een aanvulling op de dag.

Kloosterhotel ZIN is een aantoonbaar duurzame en maatschappelijk verantwoorde locatie, en in het bezit van de Green Key Goud. Het duurzaamheids keurmerk voor de vergader- en conferentiebranche.

 

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

augustus 2018

Jaaropleiding emotiecoach – start 29 augustus 2018

wo 29 augustus 2018 09:30 - 17:30
Kloosterhotel Zin VUGHT, Boxtelseweg 58
Vught, 5261 NE Nederland
+ Google Maps

is een diepgaande leerweg die je niet alleen opleidt tot ‘emotiecoach’,  maar ook de geheimen van het leven prijsgeeft. VOOR WIE? Deze jaaropleiding is bedoeld voor hen die gefascineerd zijn door de taal van emoties en hiermee zouden willen werken in hun huidige baan als hulpverlener of eigen praktijk. De opleiding zou ook geschikt zijn voor hen die nog dieper tot de onderliggende visie ingewijd willen worden en deze willen uitdragen. “Het is zo simpel, waarom heeft nooit eerder iemand…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
Google+