The Trueman Show – februari 2022

Voor: The Trueman Show
Door: Jorn Luka

“Voor de openhaard streken wij neer om eens lekker de tijd nemen om verschillende voor mij zeer essentiële onderwerpen te bespreken. Zo bespraken we emoties en het nut ervan. Trauma’s en de verwerking ervan. Je waarheid spreken. De duisternis in je wereld en jezelf. Dualiteit en non dualiteit. De paradox van het leven en nog veel meer. Voor mij ontzettend interessante thema’s waar ik me laatste tijd veel mee bezighoud, maar ook vooral thema’s die voor mij de essentie benaderen. Essentiewerk.

Deze materie helpt mij enorm met het begrijpen van de wereld. Voor mij is dit een hele belangrijke podcast dus. Ik hoop dat het jullie ook zal helpen!”

Is de aflevering hieronder niet te zien? Kijk hem dan op: www.JornLuka.com

5 gedachten over “The Trueman Show – februari 2022”

 1. Bastiaan Sponton

  bedankt voor dit gesprek, het heeft me weer terug gebracht naar mij eigen pad. De invloeden (emoties) die van buiten komen zijn heftig geweest de lasten jaren. En om dat als gevoelsmens te verwerken is lastig, de angst van buiten ( de deken van angst was voor dus een herkenning en niet wetend waar dat gevoel vandaan kwam) en druk………..
  Verhelderend en blijkt ook weer dat ik mee ga in de emoties die van buiten komen waardoor ik vast loop.

 2. Bastiaan Sponton

  bedankt voor dit gesprek, het heeft me weer terug gebracht naar mij eigen pad. De invloeden (emoties) die van buiten komen zijn heftig geweest de lasten jaren. En om dat als gevoelsmens te verwerken is lastig, de angst van buiten ( de deken van angst was voor dus een herkenning en niet wetend waar dat gevoel vandaan kwam) en druk………..
  Verhelderend en blijkt ook weer dat ik mee ga in de emoties die van buiten komen waardoor ik vast loop.

 3. Bastiaan Sponton

  bedankt voor dit gesprek, het heeft me weer terug gebracht naar mij eigen pad. De invloeden (emoties) die van buiten komen zijn heftig geweest de lasten jaren. En om dat als gevoelsmens te verwerken is lastig, de angst van buiten ( de deken van angst was voor dus een herkenning en niet wetend waar dat gevoel vandaan kwam) en druk………..
  Verhelderend en blijkt ook weer dat ik mee ga in de emoties die van buiten komen waardoor ik vast loop.

 4. Mooi! en veel(hi) herkenbaar zoveel bevragingen, opmerkingen…..het proces van ik voel zoveel en bijna daardoor niets….ik denk zoveel en daardoor bijna niets…..en dan de rust ingaan….en terug voelen en weer verder…. dat voel ik doorheen dit gesprek……
  maar het allemaal uitklaren is veel…..voor mij……het mag organisch groeien…bedankt, want het raakte me wel, en maakte terug wakkerder wat in mijn denkchaos bijna verdween…. liefs inge

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

logo VeraHelleman rood klein

NLNL"It has been my lifelong fascination to investigate why people say what they say and do what they do ... because it seemed so illogical"

Vera provides trainingsessions in collaboration with the Emotion Expertise Centre

Subscribe to our newsletter

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Weuse MailChimp as our marketing automation platform. By clicking above and submitting this form, you acknowledge that the information you provide will be transferred to MailChimp for processing in accordance with MailChimp's Privacy Policy and Terms. 

EEC logo Eng liggend diap
 
BECAUSE INSIGHT MAKES THE DIFFERENCE

The Emotion Expertise Centre has the objective of transferring knowledge and insight about the meaning of, message, functioning of and dealing with emotions.
We strive to get emotions back to the positive attention they deserve, so that people can function in balance with themselves and their environment.

Follow Vera on:
Scroll naar boven