Vera Verheldert #80 – Pijn Overnemen Van Anderen

In deze aflevering

In deze 'beyond' uitzending geeft Vera haar HSP-cliënt een heel ander gezichtspunt over het waarom van pijn overnemen van anderen. Deze vrouw heeft heel weinig energie doordat ze structureel overbelast is in haar zenuwstelsel door het overnemen van leed van naasten. Vera legt uit waarom ze dat doet en! hoe ze hiermee om kan gaan. #energiewerk

Over Vera Verheldert

In de Vera Verheldert serie gaat Vera in gesprek met de mens als jij en ik. Ze voeren een openhartig gesprek over een persoonlijke issue van haar gast en Vera schijnt hier haar licht op. Ze gebruikt hiervoor de EmotieCoach methodiek met natuurlijk een Vera-sausje.

Geniet je van deze podcast? Spreek dan je waardering eens uit dmv een donatie:

Wil je ook eens met haar in gesprek?

 

Wat is EmotieCoaching?

EmotieCoaching is een snelle coachvorm waarbij de sturing in het gesprek komt vanuit het emotionele navigatiesysteem van de cliënt. De EmotieCoach treedt hierbij op als vertaler van wat jouw binnenwereld aangeeft nodig te hebben.
Hierdoor geven wij je een duwtje in de richting die jouw natuurlijke ontwikkeling ingezet heeft. Jij bepaalt dus wanneer je een duwtje nodig hebt, je emoties bepalen wat je nodig hebt en de EmotieCoach brengt het naar je bewustzijn voor een effectiever proces.

EmotieCoaching, Een Baanbrekende Methode
die verder gaat dan het leren beheersen van emotie-gestuurd gedrag
en de gewoonte 'negatieve' emoties te vermijden.

4 gedachten over “Vera Verheldert #80 – Pijn Overnemen Van Anderen”

  1. Lieve Vera. Ik ben zo blij dat ik dit bericht via een vriendin kreeg. Ik ben 80 jaar en worstel al mijn hele leven van dat ik zo veel te open ben .en zoveel angsten overneem van alles wat ik lees Of hoor. Dat ik dit dan van mij zelf is. Dat is zo.n hel waar ik dan in leef en moet dat dan zo uitschreeuwen . Anders krijg ik het niet weg. Ik heb al zoveel geprobeerd in de 70 jaar dat ik hier bewust van ben geworden. Alsof ik de verantwoording heb voor de ellende van alles wat ik tegen kom. Zo,’n verlangen naar bij mezelf te kunnen blij ven.ik weet me vaak geen raad. Zo fijn om hier helderheid in te krijgen. Ik maak zo vaak.mijn aura schoon.

  2. Lieve Vera. Ik ben zo blij dat ik dit bericht via een vriendin kreeg. Ik ben 80 jaar en worstel al mijn hele leven van dat ik zo veel te open ben .en zoveel angsten overneem van alles wat ik lees Of hoor. Dat ik dit dan van mij zelf is. Dat is zo.n hel waar ik dan in leef en moet dat dan zo uitschreeuwen . Anders krijg ik het niet weg. Ik heb al zoveel geprobeerd in de 70 jaar dat ik hier bewust van ben geworden. Alsof ik de verantwoording heb voor de ellende van alles wat ik tegen kom. Zo,’n verlangen naar bij mezelf te kunnen blij ven.ik weet me vaak geen raad. Zo fijn om hier helderheid in te krijgen. Ik maak zo vaak.mijn aura schoon.

  3. Lieve Vera. Ik ben zo blij dat ik dit bericht via een vriendin kreeg. Ik ben 80 jaar en worstel al mijn hele leven van dat ik zo veel te open ben .en zoveel angsten overneem van alles wat ik lees Of hoor. Dat ik dit dan van mij zelf is. Dat is zo.n hel waar ik dan in leef en moet dat dan zo uitschreeuwen . Anders krijg ik het niet weg. Ik heb al zoveel geprobeerd in de 70 jaar dat ik hier bewust van ben geworden. Alsof ik de verantwoording heb voor de ellende van alles wat ik tegen kom. Zo,’n verlangen naar bij mezelf te kunnen blij ven.ik weet me vaak geen raad. Zo fijn om hier helderheid in te krijgen. Ik maak zo vaak.mijn aura schoon.

  4. …Heel veel herkenning en ‘raking’. En alsof ik dit moest horen. Tegelijkertijd het ongemakkelijke gevoel dat het toch wel heel aanmatigend is om dit allemaal ook zo te ervaren/voelen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

logo VeraHelleman rood klein

NLNL"It has been my lifelong fascination to investigate why people say what they say and do what they do ... because it seemed so illogical"

Vera provides trainingsessions in collaboration with the Emotion Expertise Centre

Subscribe to our newsletter

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Weuse MailChimp as our marketing automation platform. By clicking above and submitting this form, you acknowledge that the information you provide will be transferred to MailChimp for processing in accordance with MailChimp's Privacy Policy and Terms. 

EEC logo Eng liggend diap
 
BECAUSE INSIGHT MAKES THE DIFFERENCE

The Emotion Expertise Centre has the objective of transferring knowledge and insight about the meaning of, message, functioning of and dealing with emotions.
We strive to get emotions back to the positive attention they deserve, so that people can function in balance with themselves and their environment.

Follow Vera on:
Scroll naar boven