Vera Verheldert

ververheldertlogo

youtubelogoVera Verheldert

Vera heeft een YouTube kanaal waar kijkers vragen kunnen stellen over een specifiek onderwerp. Voorheen gebeurde dat via Skype-gesprekken. Tegenwoordig kun je vragen stellen via de chat van de Facebook Vera Verheldert live uitzendingen. Hier wordt vooraf bepaald welk onderwerp er besproken wordt.
Ook zullen er speciale interviews geregeld worden waarop een getraind interviewer verdieping op een bepaald vraagstuk uitlokt.
Wil je een Vera Verheldert Live meemaken, dan kan dat via Facebook. Wil je een verzoekthema aandragen, mail ons dan.

Een opname bijwonen?

Woensdag 29 mei en maandag 3 juni staan er opnamedagen gepland waarin Vera 1 op 1 ingaat op levensvragen van aanwezigen. Met een klein groepje mensen (max 12) zal zij korte EmotieCoach sessie gaan geven. Deze opnames zullen niet alleen voor Vera Verheldert gebruikt worden, maar ook voor lesmateriaal voor een training over non-verbale communicatie en een online interventietraining voor EmotieCoaches in opleiding.

Wil je hieraan meewerken en je vraag inbrengen? Dan kun je je aanmelden via onderstaande knop. Geef in max 200 je vraag weer en de datum waarop je zou willen komen. Wij zullen mensen uitnodigen die samen een diversiteit aan onderwerpen vertegenwoordigen. Realiseer je met het aanmelden dat je daarmee toestemming geeft om het materiaal ook daadwerkelijk te gaan gebruiken. Je komt zelf ook in beeld.

De opnames zullen plaatsvinden op ons kantooradres: Bredaseweg 185 in Etten-Leur

Meest recente video's