Vera Verheldert

ververheldertlogo

youtubelogoVera Verheldert

Vera heeft een YouTube kanaal waar kijkers vragen kunnen stellen over een specifiek onderwerp. Voorheen gebeurde dat via Skype-gesprekken. Tegenwoordig kun je vragen stellen via de chat van de Facebook Vera Verheldert live uitzendingen. Hier wordt vooraf bepaald welk onderwerp er besproken wordt.
Ook zullen er speciale interviews geregeld worden waarop een getraind interviewer verdieping op een bepaald vraagstuk uitlokt.
Wil je een Vera Verheldert Live meemaken, dan kan dat via Facebook. Wil je een verzoekthema aandragen, mail ons dan.

Meest recente aflevering

Een opname bijwonen?

Maandag 11 november staat er een opnamedag gepland waarin Vera 1 op 1 ingaat op levensvragen van aanwezigen. Met een klein groepje mensen (2x 5 ochtend en middag) zal zij korte EmotieCoach sessie gaan geven. Deze opnames zullen niet alleen voor Vera Verheldert gebruikt worden, maar ook voor lesmateriaal voor een training over non-verbale communicatie en een online interventietraining voor EmotieCoaches in opleiding.

Voor de Vera Verheldert afleveringen komt je gezicht niet in beeld, voor de trainingen nemen we zowel jou als Vera in zijn totaal op, van teen tot kruin. Op internet heb je dus anonimiteit, in de trainingen kom je wel in beeld. Hier zullen echter alleen mensen naar kijken met integriteit en interesse voor het vak EmotieCoach.

Wil je hieraan meewerken en je vraag inbrengen? Dan kun je je aanmelden via onderstaande knop. Geef in max 200 je vraag of het thema weer waar je tegenaan loopt. Wij zullen mensen uitnodigen die samen een diversiteit aan onderwerpen vertegenwoordigen. Je vraag kan natuurlijk in de tussentijd veranderen, dien daarom iets in wat niet grillig voorbij komt, maar waar je echt als proces in zet.

Realiseer je met het aanmelden dat je daarmee toestemming geeft om het materiaal ook daadwerkelijk te gaan gebruiken.

De opnames zullen plaatsvinden op ons kantooradres: Bredaseweg 185 in Etten-Leur